0

Upozjanjte nas

INTERGUME RS

Internet prodaja guma, sve gume na jednom mestu. Naš vebsajt Vam omogućava jednostavnu pretragu i pronalaženje gume. Potrebno je samo par minuta da poručite proizvod!

Intergume

Inter gume

Internet prodaja guma

Više o nama

Već dugi niz godina se bavimo prodajom guma. Prodaja guma je za nas velika tradicija i ćlanovi našeg tima poseduju bogto iskustvo iz ove oblasti. U okviru naše internet prodavnice možete da proanađete sve modele guma na jednom mestu. U ponudi imamo i putničke, džip i kombi gume. Naš vebsajt Vam omogućava jednostavnu pretragu i pronalaženje gume. Potrebno je samo par minuta da poručite proizvod!

Uvek smo dostupni našim klijentima i sa njima gajimo veoma dobar i profesionalan odno. Pre kupovine smo na raspolaganju da pružimo dobar savet i preporučimo proizvod koji najviše odgovara potrebi i budžetu kupca. Ukoliko se kupac susretne sa bilo kakvim nedostatkom nakon kupovine, u najkraćem roku smo spremni da reagujemo i izađemo u susret.

Kako da kupite proizvod?

Odabirom nase stranice PRODAVNICA prezentuju se nasi proizvodi koje vrlo lako mozete listati i filtrirati putem jednostavnog filtera. Najbitnije je da znate dimenziju gume koja vam je potrebna, u filter mozete uneti samo osnovne podatke za pretregu Sirina Visina i Precnik gume i doci do zeljenog proizvoda.

Besplatna dostava

Dostava guma vrsi se preko kurirskih sluzbi AKS i BEX i potpuno je besplatna na podrucju cele Srbije, takodje placanje guma vrsi se po preuzimanju guma od kurira. Sve nase gume prati fiskalni racun.

Pomoć pri izboru guma

Pomoc pri izboru guma mozete dobiti preko upita putem stranice Kontakti ili jednostavno pozivom na telefonski broj istaknut na sajtu. Svi nasi proizvodi se prodaju direktno iz naseg magacina, tako da mozemo uvek da vam posaljemo dodatne slike guma uzivo ili bilo kakve dodatne informacij o proizvodu.

Uvek dostupni

Na sva vasa pitanja odgovaramo u najkracem mogucem roku.

POZOVITE NAS