0
Izrada online prodavnice

2021-07-02 11:04:00   Ime i Prezime

Izrada online prodavnice je nezaobilazna stvar i stepenica više u poslovanju koje se bazira na fizičkoj prodavnici. Ukoliko ste izgradili ozbiljnu mrežu kupaca u svojoj prodavnici, stavite na raspolaganje svoje proizvode online i njihovo prisustvo od 00 do 24 sata, sedam dana u nedelji.

Omogućite korisnicima da kroz jednostavnu, elegantnu navigaciju brzo pronadju željeni proizvod. Neka Vaš sajt ulije poverenje i na prvi pogled korisniku da do znanja da je u pitanju visoko profesionalna institiucija. Sa jedinstvenim dizajnom i platformom za onilne prodavnicu koja je prilagodjena svim pretraživačima i mobilnim uredjajima uz mogućnost multijezičnosti koja će snalaženje svima širom sveta.

Izrada online prodavnice i njene karakteristike

Izrada online prodavnice je vrši tako da bude prilagodjena kao što smo gore naveli svim uredjajima sa kojih im se pristupa i na taj način ćete biti dostupni svima i u svakom trenutku.

Postavite neograničeni broj kategorija i potkategorija kako bi kupac mogao na jednostavan način i uz lakšu pretragu našao ono što ga zanima.

first-blog-image second-blog-image

Takodje izrada online prodavnice donosi ne samo neograničeni broj proizvoda koji možete uneti kad god to poželite, već i samu mogućnost vodjena prodavnice putem admin panela. Sami možete nameštati proizvode, cene, kategorije (šta god poželite). Uz to možete davati pristup zaposlenima uz zasebne naloge sa drugim zaduženjima.

Izrada online prodavnice se radi da bude u potpunosti spremna za proces SEO optimizacije koja sledi posle njenog puštanja u rad.

Pored svega navedenog izrada online prodavnice ima u sebi i različite mogućnosti plaćanja. Sa velikim napretkom tehnologije i razvojem online poslovanja mogućnosti za kupovinu putem interneta su velike. Od običnog naručivanja putem kartica, do plaćanja putem PayPal-a kao, kao i mogućnost poručivanja proizvoda putem dostave na kućnu adresu. Svaki od sistema za naplatu je moguć i može biti postavljen na Vašu prodavnicu.

Za još korisnih i zanimljivih blogova, posetite našu stranicu ovde.

POZOVITE NAS